Az ATV riportere azonnal odarohant az összeeső Kis-Benedek Józsefhez

2023.03.23. 06:35
Különösebb előjelek nélkül lett rosszul Kis-Benedek József az ATV Mai téma című szerdai adásában. Egy dolog volt szembetűnő a felvételeket nézve, mégpedig, hogy a szakértő rengeteg vizet ivott. Miután összeesett, a csatorna riportere azonnal a segítségére sietett.

Az ATV szerdai, Mai téma című műsorában összeesett Kis-Benedek József katonai szakértő. Az eset a műsor utolsó harmadában történt, amikor az orosz–ukrán háborúról beszélgetett Kis-Benedek József Tompos Márton momentumos politikus és Harangozó Tamás MSZP-s országgyűlési képviselő társaságában.

A csatorna az Index megkeresésére közölte: az adást azonnal megszakították, mentőt hívtak, Kis-Benedek Józsefet a szakszerű helyszíni ellátás után kórházba vitték.

Látva az adás képsorait – amelyet a Budapest Környéke YouTube-csatorna tett közzé a videómegosztón –, különösebb előjele nem volt annak, hogy a szakértő rosszul lenne. Egy dolog azonban feltűnő volt, 

rengeteg vizet ivott, 

vélhetően ő is érezte, hogy valami nincs rendben. Amikor azonban megtörtént a baj, az ATV műsorvezetője, Bodacz Balázs azonnal Kis-Benedek József segítségére rohant, ezután pedig a csatorna megszakította az adást.