Súlyos árcédula került Hofi Géza egykori Mercijére

2023.03.25. 13:44
Hárommilió forintért árulják egy zárt Facebook-csoportban azt a Mercedes C180 típusú fehér személygépjárművet, amit egykoron Hofi Géza vezetett.

A 2002 áprilisában elhunyt legendás humorista két évig használta az autót, amit aztán felesége, Ildikó eladott. A kocsi így kötött ki Gödöllőn, majd újra gazdát cserélt, most pedig ismét eladósorba került. A Blikk értesülése szerint mostanáig még nem sikerült eladni a jó állapotnak örvendő veterán autót, de csak idő kérdése, hogy kifizessék a vételárat.

„Már célegyenesben vagyunk a vevővel, aki egyébként nem is azért veszi meg a kocsit, mert Hofi rajongója lenne. Viszont sokan jelentkeztek olyanok, akiket kimondottan a legendás humorista miatt érdekelt az autó, de a legkomolyabb érdeklődő végül mégis az az illető lett, aki nem is rajongó” – mondta el az újságnak a névtelenség mellett nyilatkozó eladó.

Hofi Géza özvegye elárulta, hogy látta a hirdetést az interneten. „Elszorult a szívem, amikor szembesültem vele. Megszakad a szívem látni Géza imádott autóját. Elöntöttek az emlékek, mert annak idején rengeteget ültem abban az autóban, sok szép utat tettünk meg vele” – nyilatkozta Ildikó.