Orbán Viktor váratlanul összehívott egy kormányülést szombat délutánra

2023.03.25. 16:31
Orbán Viktor szombat délutánra hívott össze kormánykabinet-ülést a karmelita kolostorba. A miniszterelnök már fotót is posztolt az ülésről.

Belgrádi munkalátogatása után Orbán Viktor miniszterelnök kormánykabinet-ülést hívott össze a karmelita kolostorba szombat délutánra – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

A Pintér Sándor belügyminiszter, Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter, Rogán Antal, Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, Héjj Dávid kormánybiztos, valamint Bordás Gábor, Takács Péter és Nagy János államtitkárok részvételével megtartott ülésen a Belügyminisztériumhoz tartozó ügyeket tekintették át.

Egy hosszú nap délutánja. Belgrád után délután már kormánykabinet-ülés Budapesten

– írta Orbán Viktor a közösségi oldalán az ülésről. 

Mint megírtuk, Orbán Viktor miniszterelnök szombaton munkalátogatást tett Belgrádban, ahol Alekszandar Vucsics szerb köztársasági elnökkel tárgyalt. Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke szerint a megbeszélés témái között szerepelt Szerbia és a Nyugat-Balkán EU-integrációja, a folyamatosan fejlődő magyar–szerb kétoldalú kapcsolatok, valamint az orosz–ukrán háborúban a tűzszünet és a béketárgyalások elősegítésének lehetőségei.