18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A döglegyekre és a rémes bűzre figyelt fel a szomszédság, holtan találtak egy férfit Pestszentlőrincen

2023.03.26. 08:07
Felakasztotta magát egy fiatal férfi Budapesten, azonban a szomszédok csak hónapokkal később találtak rá. A helyiek nem tudják, hogy a férfi pontosan miért vetett véget az életének, csak találgatják az okokat.

Halott férfit találtak Pestszentlőrincen, már több hónapja végezhetett magával. A Bors információi szerint a férfit szomszédja találta meg szombaton, aki arról beszélt, a 30 év körüli fiatal több hónappal ezelőtt akaszthatta fel magát a Wlassics Gyula utcában, ám csak most talált rá. Elmondta, először csak azt furcsállta, hogy régóta nem látta Jánost.

Sajnáltuk őt nagyon, mert úgy tudom, hogy van egy felesége is, de ő beteg, akivel sokat kellett foglalkoznia. Ráadásul az is nehezítette az életét, hogy néhány hónappal ezelőtt a szeretett apja is meghalt. Ekkor költözött ide mellénk, de már hónapok óta nem láttam és kezdett nagyon furcsa lenni

– mondta a szomszéd.

A bűz lett gyanús

A szomszéd elmondta, amikor elsétált a férfi háza előtt, akkor vette észre a baljós jeleket.

Az egyik alkalommal épp eljöttem Jánosék háza előtt, ott, ahol több ablak is az utcára néz és hirtelen megcsapta az orromat valami irdatlan szag, fel is kavarodott a gyomrom azonnal. Aztán látom, hogy nyitva van résnyire az egyik ablak. Közelebb lépek és látom, hogy az ablakokat ellepték a döglegyek. Rengeteg volt belőle. Itt már tudtam, hogy azonnal a rendőrségre kell menni

– mondta el a történtekről a szomszéd, aki értesítette a hatóságokat, később pedig a tűzoltók is a helyszínre érkeztek.

A helyiek nem tudják, hogy a férfi pontosan miért vetett véget az életének, csak találgatják az okokat. Hozzátették, ez sosem lehet a jó megoldás, bármilyen problémát is hoz az élet.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.