Az autósok orra előtt szaladgált egy vaddisznó Budapesten

2023.03.27. 20:41 Módosítva: 2023.03.27. 20:43
A minap Káposztásmegyeren, az úttest közepén sétált egy vaddisznó, az állat egyáltalán nem jött zavarba a közelében feltűnő autótól. A környékbeliek szerint nem ritkák az ehhez hasonló pillanatok arrafelé.

A szokatlan esetet egy férfi vette fel a telefonjával a Külső Szilágyi úton. Az ott élők szerint az újpesti Farkas-erdőben egész vaddisznókondák élnek, ami sokakban aggodalmat kelt.

A környékbeliek úgy gondolják, hogy az állatok éhesek, és azért merészkednek az ember közelébe, hogy kifosszák a köztéri szemeteseket.

A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy az állatok akár súlyos sérüléseket is tudnak okozni, ezért tanácsos elkerülni őket – számolt be a Tények.

Nemrég az M0-s autóúton éjszaka, a szakadó esőben akart áttérni az úton egy vaddisznó, mindez a cinkotai lehajtó előtt történt. A Budapesti Autósok oldalán megjelent videó tanúsága szerint egy arra haladó autó szinte az utolsó pillanatban vette észre az átiszkoló állatot, így a kormányt elrántva végül elkerülte a gázolást.

Az év elején a fővárosi Margit-szigeten kóborolt egy vaddisznó, a 150 kilogrammos állatot végül egy vadász lőtte ki.  • Tippek
  • Hírek