Két kamion ütközött az M5-ös autópályán, egy ember meghalt

2023.03.30. 09:46
Lezárták az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldalát Lajosmizsénél, ahol két kamion és egy kisteherautó ütközött össze – tudatta a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.

Két kamion és egy kisteherautó ütközött Lajosmizse térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a sztrádát.

Jelenlegi adataik szerint az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalának 67-es kilométerében eddig tisztázatlan körülmények között két kamion és egy kisteherautó ütközött 2023. március 30-án 8 óra 58 perckor.

Lezárták az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldalát Lajosmizsénél, ahol két kamion és egy kisteherautó ütközött össze - tudatta a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon. Később közölték, hogy egy ember meghalt a balesetben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a baleset során személyi sérülés történt – közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

A helyszínelést és a műszaki mentést a szakemberek teljes útlezárás mellett megkezdték. Kerülni Lajosmizse felé lehetséges.

A rendőrség a közlekedők türelmét kéri.

Egy halottja van a balesetnek

Azt közölte az illetékes rendőr-főkapitányság, hogy az egyik teherautó sofőrje olyan súlyosan megsérült a balesetben, hogy a kiérkező mentőszolgálat munkatársai már nem tudták megmenteni az életét, a helyszínen meghalt.

A rendőrség a 74-es kilométernél, a Kecskemét-észak csomópontban tereli le a forgalmat az 5-ös főútra, a pályára visszatérni Örkénynél lehet.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport