2024. június 21. 15:00
Szlovákia
Ukrajna
Düsseldorf Arena II. forduló
2024. június 21. 18:00
Lengyelország
Ausztria
Olympiastadion II. forduló
2024. június 21. 21:00
Hollandia
Franciaország
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mosolygott a letartóztatásán a férfi, aki Győrben meggyilkolhatott egy kétgyerekes anyát

2023.03.31. 21:31
Gyilkosság gyanújával nyomoz a rendőrség azzal kapcsolatban, hogy Győrben kizuhant egy édesanya egy lakóház tizedik emeletéről. A TV2 Tényekben arról is beszámoltak, hogy a férfi mosolygott, amikor letartóztatták.

Csütörtökön írtunk arról, hogy a tizedik emeletről lezuhant egy édesanya. Már akkor is felmerült, hogy bűncselekmény történhetett, ugyanis a rendőrök előállítottak egy férfit a tragédia után.

A Tények most arról számolt be, hogy a rendőrség arra gyanakszik:

a 32 éves férfi egy vita hevében lökte ki 26 éves barátnőjét a tizedikről.

Mint közölték, a férfi mosolyogva sétált be a bíróságra, ahol a letartóztatási tárgyalását tartották meg. Még a sajtó képviselőinek is odaszólt, egyáltalán nem törte meg a barátnője halála. 

Vallomást egyelőre nem tett, így azt sem tudni még, hogy pontosan min vesztett össze a pár. Ráadásul az áldozatot a környékbeliek is alig ismerték, mert csak nemrég, három hete költözött a férfi családjához Győrbe Hódmezővásárhelyről (a két kisgyereke az utóbbi városban maradt).

A riportból kiderült, hogy a végzetes zuhanást egy közeli boltos észlelte először, aki szerint a nő nagyon hangosan ért földet. Kihívta a mentőket is, de ők már nem tudták megmenteni az életét. 

A férfi családja kitart amellett, hogy a gyanúsított ártatlan, de a nyomok ennek ellentmondanak. Az ügyben büntetőeljárás indult, a férfit letartóztatását pedig a Győri Járásbíróság elrendelte (a döntés egyelőre nem jogerős, mert a gyanúsított fellebbezett) – közölte a Tények.