Letartóztattak egy embert a drogbotrányba keveredett magyar énekesnő ügyében

2023.04.03. 19:28
Tavaly ősszel rendőrt hívtak egy híres magyar énekesnőre, akiről kiderült, hogy kábítószert is fogyasztott. A hatóság márciusban közölte, hogy az üggyel kapcsolatban négy személy ellen bűnrészesség miatt folyik vizsgálat. Közülük egy embert már le is tartóztattak.

Tavaly a magyar bulvársajtó sokáig találgatta, ki lehet az a rejtélyes énekesnő, akire a hírek szerint a főbérlője hívott rendőrt. Az énekesnőre megsebzett karral találtak rá a lakásán, az egészségügyi intézménybe való szállítását követően pedig a toxikológiai vizsgálat kimutatta, hogy kábítószert fogyasztott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság márciusban megerősítette, hogy a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-birtoklás vétsége miatt azt a népszerű magyar énekesnőt, akit tavaly ősszel a mentők vittek kórházba. A hatóság megerősítette, hogy további négy személy ellen bűnrészesség miatt folyik vizsgálat.

A naphire.hu úgy tudja, a négy díler közül egyet le is tartóztattak, az értesülést a hatóságok is megerősítették. Arra vonatkozóan nincsenek információk, hogy az érintett személyek nyomára az énekesnő vallomása alapján bukkantak-e rendőrök.