A hazudozó, tolvaj dolgozók miatt zár be egy vidéki pizzéria

2023.04.07. 11:09
A sárospataki Pizza del Fiore étterem a Facebook-oldalán jelentette be, hogy az étterem bezárása mellett döntöttek. Azonban a döntés hátterében nem az energiaválság által okozott problémák húzódnak meg, hanem a rossz személyzet miatti gondok.

A vállalkozás a télen már bezárásra kényszerült egyszer egy rövid időre a Facebook-oldaluk szerint, de nem tudni, pontosan mi állhatott akkor a bezárás mögött.

Most azonban végleg bezár az étterem, mint írták: „Éttermünket bezártuk. Sajnáljuk, hogy nem sütünk több zemplénit, magyarost és semmilyet. Elismertségünket növekvő forgalmunk is mutatta: tavaly csaknem 20 000 pizzát sütöttünk.”

A bezárás indoklása pedig minimum érdekes.

Ennek ellenére azért döntöttünk a bezárás mellett, mert belefáradtunk a munkavállalók folyamatos hazudozásaiba. Az el nem végzett munka miatti bosszankodásba. A lopásokba. A tudás nélküli, ugyanakkor nagy önérzettel bíró, úgynevezett szakácsok és modortalan felszolgálók, kiszállítók felelősségtudat nélküli »munkavégzésébe«

– olvasható az étterem bejegyzésében.

Majd hozzátették, hogy a vendégeiknek mindent köszönnek, „tartsanak meg jó emlékezetükben, ha gondolják”. A kommentszekcióban azonban sokan csalódottságuknak adtak hangot, mert szerettek a pizzázóba járni.