Súlyos baleset történt az M3-ason

2023.04.08. 14:54
Egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött Ófehértó térségében. A baleset következtében az elsődleges adatok szerint hárman megsérültek.

Közúti közlekedési baleset történt szombat délután az M3-as autópálya jobb pályatestjén, a 246. kilométerszelvényben Ófehértó közelében.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy Vásárosnamény irányába közlekedő személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, és felborult – számolt be a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset következtében az elsődleges adatok szerint hárman megsérültek. A műszaki mentés és a helyszínelés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás van érvényben, a forgalom a belső sávban halad.

Az Útinform azt írja, a Budapest felé vezető oldalon is árokba hajtott egy személyautó a Kisbagi pihenőhely előtt. A 35-ös kilométernél a külső és a leállósávot lezárták.

Frissítés: A forgalom ismét zavartalanul haladhat Ófehértó térségében. A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 16 óra 20 perckor feloldották.