A Mi Hazánk is harcba száll a főpolgármesteri posztért

2023.04.08. 11:26
Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese az ATV Start című műsorában jelentette be, hogy pártja mindenképpen szeretne főpolgármester-jelöltet állítani, továbbá minden kerületben indítanának polgármesterjelöltet is Budapesten.

Az ezzel kapcsolatos szervezeti felkészülés Dúró Dóra elmondása szerint pedig már el is indult, és a párt az önkormányzati választásra is nagyon tudatosan készül.

„Az egy minimumelvárás a magunk részéről, hogy minden megyei jogú városban elinduljunk, polgármesterjelöltünk is legyen, illetve az összes vármegyében is állítsunk listát” – fogalmazott Dúró Dóra.

Az elnökhelyettes elárulta, hogy a főpolgármester-jelölt kilétét néhány hét múlva fedik fel, addig azonban semmilyen információt nem osztanak meg az illetőről.

Dúró Dóra arról is beszélt a műsorban, hogy a Fidesz népszerűségének állandósága az ellenzék kritikája is; viszont az, hogy a Mi Hazánk Mozgalom erősödni tudott, és jelenleg nagyságrendileg közel kétszer akkora a támogatottsága, mint egy évvel ezelőtt, mindenképpen elismerés.