Orbán Viktor üzent: Holnapra menni fog!

2023.04.09. 18:28
Orbán Viktor miniszterelnök húsvéti készülődését napról napra nyomon követhetjük közösségi oldalán. Miután a kormányfő az unokái segítségével beszerezte az ünnepi ételek hozzávalóit, vasárnap a sonkát is elkészítették. Ezt követően pedig főpróbát tartottak, hogy húsvéthétfőn már ne okozzon problémát az unokáknak a jól begyakorolt locsolóvers elmondása vagy maga a locsolás.

A magyar kormányfő nagypénteken arról posztolt hivatalos Facebook-oldalán, hogy ellátogatott a felcsúti pékhez, ahol unokáival, Johannával és Fülöppel kalácsot és kenyeret vásároltak húsvétra. Másnap tovább folytatódott az ünnepi készülődés, hiszen Orbán Viktor unokáival a kolbászt és a húsvéti sonkát is beszerezte.

Vasárnap a miniszterelnök már a sonkafőzésről posztolt. A videóban nemcsak azt mutatták meg, hogy hogyan készül a húsvéti sonka, hanem azt is, hogy milyen hozzávalók szükségesek a művelethez.

Orbán Viktor néhány napja már kiadta a parancsot  a magyar férfiaknak, hogy ideje feltölteni a kölnijüket. Most azonban Fülöp unokájának segített a locsolóvers, illetve a locsolkodás elpróbálásában.

Először elmondod a verset, és ha ő azt mondta, hogy igen, utána lelocsolhatod

– mondta a miniszterelnök az unokájának.

Egy évvel korábban a miniszterelnök a locsolkodás szertartásáról is videóval jelentkezett. Orbán Viktor akkor több, különböző színű tojást – köztük egy narancssárgát is – kapott az unokáktól a locsolásért.