18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Azzal jelentkeztek a rendőrségnél Nyíregyházán, hogy egy halott kisgyerek van a csomagtartójukban

2023.04.15. 11:22 Módosítva: 2023.04.15. 11:22
A nyomozók büntetőeljárást indítottak, vizsgálják az eset körülményeit.

A rendőrségre 2023. április 15-én 5 óra 50 perckor érkezett bejelentés, arról, hogy egy kétéves gyermek életét vesztette, az eset körülményeit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretein belül vizsgálja − közölte honlapján a rendőrség. 

Nem hivatalos információk szerint szombaton reggel a Nyíregyházi Rendőrkapitányságnál jelentkeztek (egyelőre nem tudni, kik és hányan) azzal, hogy az autójuk csomagtartójában egy halott kétéves gyermek van − írta meg a SZON Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei hírportál. 

Reggel hét órakor jöttem, akkor mondta a mellettünk lévő kisboltos, hogy két mentő is volt itt, de akkor már csak az autó és két rendőr állt az út szélén. Nem is sejtettük, hogy ilyen tragédia áll emögött, hiszen itt a környéken gyakran történik valami, így nem tulajdonítottunk nagy jelentőséget a dolognak. Felfoghatatlan, hogy megtörténhet ilyesmi a mai világban

nyilatkozta az egyik közeli bolt tulajdonosa a lapnak.

A szomszédos üzlet eladója úgy gondolta, hogy a közelben lévő szórakozóhelyen történt valami. Ahogy fogalmazott,

azt gondoltam, hogy megint verekedés volt, s azért hozták ide az autó mellett álló férfiakat. De az furcsa volt, hogy hat órakor a mentőből kiszálló fehér köpenyes orvos az autó körül vizsgálódott. Nem tudom megérteni, hogy egy ártatlan kisgyermekkel hogyan lehet így bánni. Ha pedig valaki nem akart róla gondoskodni, miért nem vitte el olyan helyre, ahol szeretetben és biztonságban nőhetett volna fel?