Németh Szilárd: „Rice, Rice, Beatrice, hóóó rukk, támadás!”

2023.04.15. 17:18
Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke gyakran lepi meg követőit meghökkentő receptekkel vagy képekkel, de most a Facebook-oldalára egy igazi csemege került fel. A fotón látható Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, valamint Nagy Feró is, sőt egy puli is feltűnik a képen.

Németh Szilárd és Semjén Zsolt minden bizonnyal Nagy Ferónál voltak vendégségben, ahol a házigazda finom ételekkel, italokkal várta a vendégeit.

A rezsibiztos meg is köszönte a posztjában a fogadtatást, és méltatta a házigazda „dumáját”, puliját és családját is. 

Köszönjük, Feró, nagyszerű házigazda és barát vagy, isteniek a kaják-piák, nagyon kedves a családod, még mindig merész és tűpontos a dumád, és a pulik... Rice, Rice, Beatrice, hóóó rukk, támadás!

– olvasható a bejegyzésben.

Nem az első alkalom

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke többször is elkápráztatta már a követőit az ínyencségeivel a Facebook-oldalán, azonban húsvétkor szintet lépett a rezsibiztos. Akkor megosztotta az egész ünnepi menüjét a közönségével. Külön női, férfi és gyermekeknek való ételeket is készített.

Nem sokkal korábban Felcsúton egy gasztronómiai versenyen volt díszvendég Németh Szilárd, ahol elmondta, hogy „az étkezés nemcsak testi, hanem lelki feltöltődés is egyben”. Sőt, még az is kiderült, „a magyarok magyar Magyarországot akarnak, amihez a gasztronómia is hozzátartozik”.