18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egy sérült csecsemő is volt a csomagtartóban talált halott gyermek mellett Nyíregyházán

2023.04.15. 19:00
Szombat hajnalban jelentkezett egy férfi és egy nő a nyíregyházi rendőrségen azzal, hogy egy halott kisgyermek van az autójuk csomagtartójában. A kétéves kisfiú már nem élt, amikor a nyomozók kinyitották a jármű hátulját, ahol egy másik gyermeket is találtak, több zúzódással a testén.

Magzatpózban, felöltöztetve feküdt az autó csomagtartójában az a kétéves kisfiú, akit holtan találtak szombat hajnalban Nyíregyházán, amikor nevelőszülei leparkoltak a rendőrségnél. Miután besétáltak, közölték: az autóban egy halott kisgyerek van.

A Tények információi szerint a meghalt kisfiú feltételezett húga is autóban volt, zúzódásos sérülésekkel, az egy év körüli kislányt később kórházba vitték. Mindkét gyermek alultáplált volt.

A hírműsorban elhangzott, hogy a kisfiú már napok óta halott lehetett, információk szerint megfulladhatott.

Hrenkó Péter, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Tényeknek elmondta, hogy büntetőeljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit. A nevelőszülők közül a férfi először visszaült az autóba, később mégis az egyik rendőr parkolt be vele a kapitányság udvarára.

A riport szerint a gyerekek a Vásárosnaményhez közeli Ilkről kerültek nevelőszülőkhöz Nyíregyházára.

A rendőrség egyelőre még vizsgálja, mi okozhatta a kisfiú halálát és a kislány zúzódásait.