18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egy 17 éves lány az anyja a csomagtartóban talált halott kisgyermeknek

2023.04.16. 16:15
Egy 17 éves lány az anyja annak a kétéves kisgyermeknek, akit szombat hajnalban holtan találtak egy autó csomagtartójában Nyíregyházán. A kisfiút Sanyika néven említették a helyiek.

Mint megírtuk, szombat hajnalban jelentkezett egy férfi és egy nő a nyíregyházi rendőrségen azzal, hogy egy halott kisgyermek van az autójuk csomagtartójában. A kétéves kisfiú már nem élt, amikor a nyomozók kinyitották a jármű hátulját, ahol egy másik gyermeket is találtak, több zúzódással a testén.

Az RTL Híradó friss értesülései szerint a gyerekek édesanyja egy 17 éves, ilki fiatal, aki egy éve egy nyírségi anyaotthonban van legkisebb gyermekével. A csatorna úgy tudja, hogy másik két gyermekét kiemelték a családból, őket találták most meg a rendőrkapitányság előtt. A helyieket sokkolta a tragédia, az elhunyt kisfiút Sanyika néven említették.

Hrenkó Péter, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban elmondta, hogy büntetőeljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit. 

Rendkívüli bizottság vizsgálja az ügyet

A Nyíregyházi Egyházmegye és a fenntartásában működő Szent Miklós Gyermekvédelmi Intézmény szakemberek bevonásával rendkívüli bizottságot állított fel a nevelőszülői hálózatában történt tragikus haláleset miatt – írja közleményében a Nyíregyházi Egyházmegye.

A bizottság egyrészt a rendőrség munkáját, másrészt az érintett személyek lelki támogatását, gyászfeldolgozását segíti. Az érintettek gyászában osztozva mindenki imádságát kérjük 

– írták.

A rendkívüli esetre való tekintettel a rendőrségi vizsgálat lezárásáig egyéb információkat nem áll módjukban közölni – olvasható a közleményben.