18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Napokon belül eldőlhet a csepeli pedofil sorsa

2023.04.19. 13:21
Vasárnap lejár a harmincnapos letartóztatása a csepeli szatírként is ismert férfi ügyében. Két kiskorút rontott volna meg egy társasház liftjénél, de mindkét áldozatának sikerült elmenekülnie előle. Többszörös erőszakos visszaesőnek minősül.

A hétvégén jár le annak a férfinak a harmincnapos letartóztatása, akit március végén tartóztattak le, miután két kislánnyal is erőszakoskodni próbált. A 12 és a 13 éves gyerekek elfutottak támadójuk elől, így sikerült megakadályozniuk, hogy az abúzus folytatódjon. 

Az ügyben kerestük a Fővárosi Főügyészséget, hogy tettek-e indítványt a letartóztatás meghosszabbítására, és a következő választ kaptuk:

A szexuális erőszak bűntettének kísérlete és más bűncselekmény miatt folyamatban lévő bűnügyben a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Ügyészség a gyanúsított letartóztatása határidejének meghosszabbítására irányuló indítványt tett a nyomozási bírónál.

Ez azt jelenti, hogy napokon belül kiderülhet, hogy a rácsok mögött marad-e a csepeli szatírként is ismert férfi.

gyanú szerint a férfi március 20-án egy 13 éves lányt kezdett el követni az egyik csepeli társasház liftjébe. A lift elindulása után kézzel felfeszítette a felvonó ajtaját azért, hogy a lift megálljon. Ezt követően kérdezgetni kezdte a megrémült gyermeket, majd megfenyegette, hogy ha nem mutatja meg a bugyiját, megszurkálja őt.

A lány ezt nem tette meg, ezért a férfi megragadta a torkát, és továbbra is késeléssel fenyegette őt. Amikor a gyanúsított engedett a szorításon, a gyermek azonnal segítségért kiabált, és megnyomta a lift segélyhívó gombját. Amint a felvonó ajtaja kinyílt, a lány elmenekült – ismertették.

A férfi nem sokkal később bement egy 12 éves lány után az egyik csepeli társasház lépcsőházába, és „nemi vágyának felkeltése” céljából a sértettet hátulról fogdosni kezdte. A lánynak sikerült felfutnia a lépcsőn, ahova a terhelt már nem követte.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottnak nincs állandó, bejelentett lakóhelye, rendezetlenek az egzisztenciális körülményei, és nincs munkavégzésből származó jövedelme. 2012 óta folyamatosan szabadságvesztés büntetésben volt, a támadás előtt egy héttel szabadult.

A bíróság korábbi közleményében megjegyezte, hogy a gyanúsított korábban többször volt elítélve, részben a jelenlegihez hasonló, erőszakos szexuális bűncselekmények körébe tartozó cselekmények miatt. Emiatt a gyanúsított – tettének bizonyítottsága esetén – erőszakos többszörös visszaesőnek minősül.

A bíróság megállapítása szerint a terheltre a hosszú szabadságvesztés sem hatott visszatartó erővel, mivel egy héttel szabadulása után vált az eljárás szerinti ügy gyanúsítottjává.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport