Videón a tömegverekedés, amely a Lurdy Házban történt

2023.04.21. 18:36
Felkerült az internetre egy felvétel arról a tömegverekedésről, amely péntek délelőtt történt a budapesti Lurdy Házban.

Mint korábban megírtuk, két társaság esett egymásnak péntek délelőtt a Lurdy Házban. A helyszínre nagy erőkkel érkeztek ki a rendőrök, és több embert is elfogtak.

2023. április 21-én 8 óra 40 perc körül bejelentés érkezett arról, hogy egy IX. kerületi bevásárlóközpontban többen összeverekedtek. A helyszínre több járőr és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói érkeztek, akik három feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogtak. Egy embert a mentők fejsérülés miatt kórházba vittek, két társát a rendőrök a kerületi kapitányságra állították elő. Elszámoltatásuk folyamatban van. A többi verekedőt jelenleg is keresi a rendőrök.

– írta a rendőrség az Indexnek az esetről. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt folytat nyomozást.

Azóta a TikTokra egy videó is felkerült a tömegverekedésről. A felvételen az látszik, hogy az összetűzés a pláza gyorséttermi részén történt. A TikTokról cikkünk írása közben eltávolították a videót, de a Videa oldalára feltöltötték ugyanazt a felvételt. 

A feltöltő szerint a rendőrségi bejelentés előtt negyedórával, reggel 8.26-kor készült. Hogy mi vezetett a tömegverekedéshez, az a videóból már nem derült ki.