Ezek az üzletek nyílnak meg a felújított Corvin Áruházban

2023.04.26. 09:26
A tervek szerint a nyár végén, ősz elején adják át a felújított Corvin Áruházat, és most már azt is tudni, hogy mely üzletek nyílnak majd meg Budapest első plázájában.

Mint megírtuk, az évek óta húzódó felújítás után idén végre átadják a Corvin Áruházat. Budapest első plázája a tervek szerint a nyár végén, ősz elején nyitja meg kapuit. Balogh Olivér, a felújítást végző Corvin Áruház Kft. egyik tulajdonosa azt is elárulta, hogy a homlokzatról május második felében kerül le az állványzat.

A VG beszámolója szerint az ötemeletes épület a felújítás után kereskedelmi, valamint irodafunkciót tölt majd be mintegy 16,5 ezer négyzetméteren. A tetőszinten panorámateraszt alakítanak ki, ám arról nincsenek információk, hogy a Corvintető visszatér-e.

Az irodaterületek kialakítása és értékesítése a közeljövőben esedékes.

A lap arról is említést tesz, hogy az áruházban a következő üzletek nyílnak meg a nyár végén/ősz elején: SPAR, DM, Erste Bank, Hanami Sushi, Tejmadár, patika, Solinfo Café, Apollo művészeti galéria. Balogh Olivér tájékoztatása szerint a Corvin Áruház felújítása körülbelül 20 millió euróba kerül (7,5 milliárd forint).