Nagy Feró áldást kér Ferenc pápától

2023.04.26. 15:26
A katolikus egyházfő április 28-tól 30-ig Magyarországon tartózkodik. A Beatrice frontembere nagyon izgatott Ferenc pápa budapesti látogatása miatt. Mint mondta, ott lesz a Kossuth téren, és várja a szentatya áldását.

Ferenc pápa a napokban Magyarországra érkezik, április 28-tól április 30-ig Budapesten tartózkodik. Apostoli látogatásának utolsó napján szentmisét tart a Kossuth téren reggel fél 10-től.

Nagy Feró életében fontos szerepet tölt be a hit, a rocker napi szinten kommunikál Istennel. Az énekes erről a Borsnak beszélt, és azt is kifejtette: már nagyon várja az eseményt, amely szerinte nagy megtiszteltetés. 

Nagyon várom, hogy a pápa Budapestre érkezzen, óriási dolog ez Magyarországnak, ráadásul két éven belül másodjára jön! Ott leszek a Kossuth téren, és várom az áldását

– mondta a Beatrice frontembere, aki hozzátette: életében fontos szerepet tölt be a hite.

Folyamatosan kommunikálok Istennel, vitatkozunk is néha, de ebben ez a szép. Református létemre hithű katolikus vagyok

– ismerte el nevetve. Arról is beszélt, hogy aki hisz Istenben, az hisz saját magában is, ez pedig szerinte jó útra vezet.

A mai világban különösen fontos a hit, mikor annyi szörnyűség történik körülöttünk

– tette hozzá.

Zalatnay Sarolta énekelne a pápának

Zalatnay Sarolta énekesnő is nagyon várja a pápa magyarországi látogatását, korábban úgy nyilatkozott, szívesen énekelne a szentatya előtt.

Boldogan énekelném a pápa előtt az Ave Mariát! Evangélikus vagyok, az édesanyám az evangélikus püspök mellett szolgált. A Bécsi kapu téri templom kórusában énekeltem kislányként

– árulta el a minap az énekesnő, majd arról is beszélt, hogy milyen gyakran szokott imádkozni.

„Hiszek Istenben, gyakran imádkozom. Minden este lefekvéskor elmondok egy imát a szeretteimért, akik már nem lehetnek velem. De az élőkért, a saját egészségemért is. A fellépéseim előtt is rendszeresen imádkozom, a hangomért, hiszen mindig élőben énekelek, és fontos, hogy mi történik a színpadon” – mondta.