Időszakos problémák lehetnek a Vodafone-nál

2023.04.26. 07:23
Magyarország-szerte problémákkal küszködnek a Vodafone-felhasználók. A DownDetektor szerint több hibajelentés is érkezett a vezetékes internettel és a mobilinternettel kapcsolatos problémák miatt.

Egyre több hibajelentés érkezik a Vodafone miatt a DownDetector szerint. Az oldal grafikonja szerint már tegnap délután megugrott a bejelentések száma, éjfélkor pedig szintén megugrott a mutató.

A leggyakrabban a vezetékes internettel akadt gondja a Vodafone felhasználóinak, de többüknél a mobilinternet sem működött. A legtöbb bejelentés Budapestről, Veszprémből, Érdről, Szolnokról, Pilisvörösvárról, Gödről, Pécsről, Miskolcról és Sopronból érkezett.

Ezzel kapcsolatban semmilyen információ nem jelent meg a távközlési szolgáltató honlapján, illetve közösségimédia-felületein.

FRISSÍTÉS:

A Vodafone-tól kapott információk szerint nem érkezett kiugró számú bejelentés, folyamatosan monitorozzák a helyzetet, mi okozhatta az időszakos problémát.

Mint írták, „a Vodafone határozottan cáfolja a DownDetector értesülését. A hálózat és szolgáltatások országszerte hibátlanul működnek és az ügyfeleket érintő jelentősebb problémát nem tapasztaltak az éjszaka folyamán sem. Egyes térségekben előfordulhattak a hajnali órákban olyan karbantartási munkák miatti kisebb fennakadások, amelyek nem lépték át a normál megszokott működés hibahatárát, ezek miatt ügyfélbejelentés és panasz nem érkezett. Hozzátették, a Vodafone Magyarország mindent megtesz a magas minőségű, stabil szolgáltatások biztosítása és az esetleges hibák minél gyorsabb elhárítása érdekében”.