Buszt lopott és milliós kárt okozott a részeg szolnoki férfi

2023.04.27. 16:49
Jogosítvány nélkül vezetett és rögtön egy teherautónak hajtott egy szolnoki sofőr. A férfi ittas állapotban volt, ráadásul még egy buszt is ellopott.

A szolnoki rendőrök több eljárást is folytatnak egy jászberényi férfival szemben, aki részegen, jogosítvány nélkül lopott el egy buszt, ráadásul rögtön nekiütközött egy teherautónak. A részeg férfi által okozott kár megközelíti az egymillió forintot – írja a police.hu. 

A helyi járatos busz eredeti sofőrjét műszakja után értesítették arról, hogy az üresen hagyott járműben mozgást észleltek. Az ittas férfi a járműben hagyott kulccsal indította be a buszt, de nem jutott messzire. A telephelyről kihajtáskor rögtön nekiütközött a sértett cég tulajdonában lévő teherautónak. A busz igazi sofőrje a telephelytől egy kilométerre, az Abonyi úton beérte a buszt, amely éppen egy megállóban félreállt.

A busz sofőrje a nyitott ajtón fellépett a buszba, az indítókulcsot magához vette, majd ezt követően az ittas férfit a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A kiérkező rendőrök őrizetbe vették a tolvajt, szabálysértési eljárást indítottak ellene. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport