Hevesen kigyulladt egy szerelőműhely, egy holttestet találtak a helyszínen

2023.05.01. 06:56
Kigyulladt egy autószerelő műhely Hevesen. A műhely egy családi ház udvarán állt, amikor a tűzoltók eloltották a lángokat, észrevettek egy holttestet az épületben. Egyelőre nem tudni, mi okozhatta a tüzet.

Egy családi ház udvarán álló, mintegy száznegyven négyzetméteres, autószerelő műhelynek használt épületben keletkezett tűz Heves településen, a Bajcsy-Zsilinszky utcában, április 29-én hajnalban.

A hevesi, a füzesabonyi, a gyöngyösi és a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre érkezett. Az egységek négy vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a lángokat.

A munkálatok közben kihoztak a műhelyből egy gázpalackot, amelyet visszahűtöttek. A műhely melletti épületben talált két gázpalackot nem érte hőhatás.

Az egységek az utómunkálatok során találtak egy holttestet a leégett épületben. A vármegyei katasztrófavédelem a tűzeset körülményeit vizsgálja.

Négy sugárral oltották órákon keresztül a tüzet. Egyelőre nem tudni, mekkora a kár, ahogyan azt sem, mi okozta a tüzet, illetve a tulajdonos, vagy egy ott dolgozó-e az áldozat – derült ki az RTL Híradó riportjából.