A vadonatúj Teslát is elérhetővé teszi a Mol Limo

2023.05.02. 17:18
A Mol Limo egy Tesla Model 3-mal bővíti a bérelhető autók palettáját. Az autó napi bérlése 54 900 forintba fog kerülni.

A Mol Limo a 2023-as Tesla Model 3-mal indítja új szolgáltatását, az állomásalapú közösségi autómegosztást Limo FIX néven. Az új megoldás lényege, hogy egy kijelölt állomásról kell felvenni és ugyanott kell leadni az autót.

A Mol szerint a közösségi autómegosztás megszokott keretein túllépő, de a hagyományos autókölcsönzésnél minden tekintetben rugalmasabb szolgáltatással bővül a Mol Limo kínálata – olvasható a vállalat közleményében.

Az új megoldás keretében először a Tesla Model 3 legújabb, 2023-as modelljeit vehetik igénybe az arra jogosult, regisztrált felhasználók.

Az autókat – az állomásalapú modell alapjainak megfelelően – egy előre meghatározott ponton lehet csak felvenni, illetve a bérlést lezárni, a Mol Limo az applikációból éjjel-nappal elérhető, azaz nyitvatartási idő, adminisztráció, kaució és hitelkártya-kötelezettség nélkül.

Az új, Limo FIX szolgáltatás május 2-tól elérhető Tesláit a budapesti XI. kerületi, Hunyadi János út 2. szám alatti Mol töltőállomáson lehet felvenni, illetve leadni, ahol a Mol Plugee töltőpontoknak köszönhetően lehetőség van a Teslák töltésére.

A Limo FIX szolgáltatás igénybevételéhez a Teslát előre le kell foglalni Mol Limo applikációban, legfeljebb 30 nappal, illetve legalább 3 órával a felhasználás előtt.

A szolgáltatás lemondása legkésőbb 24 órával a start előtt ingyenes. A Limo FIX szolgáltatást bármely regisztrált Mol Limo-felhasználó igénybe veheti, aki betöltötte a 30. életévét, és a bankkártyáján rendelkezésre áll a tervezett bérlési időnek megfelelő fedezet, amit minden esetben előre fizet a bérlő.

A Teslák napi bérlésben elérhetők; egy nap – azaz 24 órányi használat – 54 900 forintba kerül.

Ez a díj országos autópálya-matricát és napi 200 ingyenes kilométer-használatot tartalmaz, az ezen felüli extra kilométerekért 99 forintot kell fizetni. A maximális használati idő 72 óra, amihez természetesen már 600 kilométernyi, pluszköltség nélkül megtehető távolság tartozik, az autókat pedig díjmentesen lehet tölteni a Mol Plugee hálózatában.

A bérlés zárása ugyanúgy az applikáció segítségével történik, és ugyanúgy adminisztrációmentes, mint az autók átvétele: a felhasználóktól csupán annyit kérnek, hogy a töltőpontra érkezve tegyék töltőre a leállított autót – írják a közleményben.