Állatvédelmi nagykövet lett a TV2 hírigazgatója

2023.05.04. 13:53
Gecsei Vivien azt mondta, hogy számára nem csak egy felvett hóbort az állatvédelem, hanem valóban kiemelt prioritás az életében.

„Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni a társadalom felé, hogy figyeljenek oda az állatokra, óvják őket, és nagyon gondolják meg, ha háziállatot akarnak vásárolni vagy örökbe fogadni, mert az állat alapvetően társ, és nem pedig játék” – mondta Gecsei Vivien, a TV2 hírigazgatója a Mokkában. 

Vetter Szilvia, az ÁTE Állatvédelmi Központ vezetője arról beszélt a műsorban, hogy azért a TV2 hírigazgatóját kérték fel állatvédelmi nagykövetnek, mert azt szeretnék, ha hiteles személyiségek képviselnék az állatvédelem ügyét.

Gecsei Vivien állatvédelmi nagyköveti feladatairól szólva azt mondta, hogy fő feladatai közé fog tartozni a szervezet kommunikációjának segítése, a közvélemény tájékoztatása a különböző akciókról, de a társadalom edukációjában is részt akar venni. 

Mindenki gondolja át, hogyan lehet felelősen állatot tartani

– jelentette ki a TV2 hírigazgatója, aki a közösségi médiában rendre azzal találkozik, hogy magára hagyják az örökbe fogadott állatokat.