Több kilométeres torlódás van az M1-esen

2023.05.06. 14:51
Torlódik a forgalom az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Győr térségében munkavégzés miatt – közölte az Útinform.

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Győr térségében a 129-es és a 123-as kilométer között korábban lezárták a belső és a külső sávot, így csak a leállósáv volt használható.

A torlódás meghaladta a 15 kilométert.

A munkavégzést befejezték, a külső sávot megnyitották, így már két sávon halad a forgalom, de a torlódás továbbra is jelentős, több kilométeres. Az Útinform azt tanácsolja, aki teheti, már a 142-es jelű Lébény csomópontnál hajtson le a pályáról, vagy az 1-es főúton kerüljön, ahol az erős forgalom miatt már Abdától lépésben halad a forgalom. Kicsit nagyobb kerülővel a Mecsér–Győrújfalu útvonalat is választhatják. Visszatérni a 83-as főút érintésével a 123-as jelű Győr-Ménfőcsanak/Pápa csomópontnál lehet.

Hegyeshalom felé is torlódás volt

Szintén az M1-es autópályán, de a Hegyeshalom felé vezető oldalon Komárom térségében burkolatjavítási munkát végeznek. A 81-es kilométer és 83-as kilométer között csak a belső sáv járható.

 

A torlódás meghaladta az 10 kilométert.

Aki teheti, már a 67-es jelű Tata csomópontnál hajtson le a pályáról, és a Kocs–Nagyigmánd útvonalon kerüljön – javasolja az Útinform. Visszatérni Nagyigmándnál Kisigmánd érintésével a 85-ös jelű Komárom csomópontnál lehet.