18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Elengedték a nyíregyházi nevelőanyát, akinek fiát holtan találták a csomagtartóban

2023.05.09. 15:12

Mint megírtuk, április közepén a Nyíregyházi Rendőrkapitányságnál jelentkezett egy pár azzal, hogy autójuk csomagtartójában egy halott kisfiú van. Az autóban egy másik, sérült gyermeket (egy egyéves kislányt) is találtak a rendőrök.

Később kiderült, hogy a kisfiú evés közben megfulladt egy lenyelt csont miatt, ám a nevelőanyja nem hívott segítséget, hanem betette a holttestet egy autó csomagtartójába, egyéves húgát pedig a gyerekülésbe, majd elhajtott a helyszínről. A nő búcsúlevelet is hagyott, és két napon át autózott a környéken. Ezt követően végül elmondta szeretteinek, hogy hol van, és férjével bejelentést tettek a rendőrségen.

A 24.hu értesülései szerint a nőt később kórházba vitték, ahonnan nemrég engedték ki. A lap úgy tudja, pszichiátert rendeltek ki a segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsított nő vizsgálatára.

A nő nem tett vallomást a rendőrségen, és panaszt sem gyanúsítotti kihallgatása alatt. Várandósságára tekintettel egyelőre nem tartóztatták le. 

Ha bebizonyosodik a bűnössége, akár öt év börtönbüntetést is kaphat.

Korábban arról is írtunk , hogy a halott gyermek 17 éves, vér szerinti anyja is összetört, ő jelenleg egy nyírségi anyaotthonban van legkisebb gyerekével.