Videón, ahogy autójával becsapódik a házba a bedrogozott, ittas férfi

2023.05.10. 11:49
A Zalaegerszegi Járási Ügyészség kábítószer birtoklásának vétsége és járművezetés ittas állapotban vétsége miatt emelt vádat azzal a 38 éves zalaegerszegi férfival szemben, aki autójával ajtóstul rontott a házba.

A férfi 2022. május 16-án a marihuánafogyasztáson túl erősen le is ittasodott egy zalaegerszegi vendéglátóhelyen, amelyet egy hölgy kíséretében látogatott meg.

A páros zárásig maradt, majd éjjel egy óra körül a bedrogozott, ittas férfi a volán mögé ült, női ismerőse pedig vele tartott.

A bódult állapotban vezető sofőr menet közben nekiütközött egy tűzcsapnak, amelyet kidöntött, az ütközést követően azonban tovább vezette a személygépkocsit. Egy kilométerrel később a férfi egy kereszteződéshez érve balra kívánt kanyarodni, azonban egyenesen haladt tovább, felhajtott a járdára, majd egy ingatlan nyílászáróin keresztül az épület földszinti részébe hajtott.

A férfi és utasa a gépkocsit hátrahagyva gyalogosan távoztak a helyszínről. A sofőrrel szemben pénzbüntetés kiszabását és járművezetéstől eltiltást indítványozott az ügyészség – olvasható a Zala Vármegyei Főügyészség sajtóközleményében.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport