Négy autó ütközött az M7-esen, több mint nyolc kilométeres volt a torlódás

2023.05.19. 16:55
Több jármű ütközött össze az M7-es autópályán Törökbálint térségében, a baleset miatt egy sávon halad a forgalom, a torlódás több mint nyolc kilométeres volt. A sávok azóta felszabadultak, ám még így is sokan vannak a környéken.

Torlódás alakult ki az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán Érdnél, miután négy gépkocsi ütközött össze péntek délután – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Az elsődleges információk alapján a balesetben nem sérült meg senki – olvasható a közleményben.

Az Útinform azt közölte a honlapján, hogy egy sávon halad a forgalom, ami visszatorlódik egészen Budaörsig, ezért már az M1-M7 közös kivezető szakaszán is araszolásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek. A torlódás több mint 8 km-es. Azt javasolják, hogy aki teheti a 7-es főutat válassza.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleménye szerint két kisteherautó és két személygépkocsi ütközött az M7-es autópálya 16-os kilométerénél, Törökbálintnál.

A járművekben összesen hat ember utazott. A műszaki mentést a törökbálinti hivatásos tűzoltók végzik, akik áramtalanítják a járműveket. A helyszínen dolgoznak a társhatóságok is. Az érintett területen forgalomkorlátozás van.

Az Útinform később arról számolt be, hogy a 18-as kilométernél befejeződött a helyszínelés, így mostanra már már mindkét sáv felszabadult, a torlódás azonban így is jelentős.