18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ezer forint miatt gyilkoltak meg egy kutyát egy vidéki játszótéren

2023.05.19. 11:48
Egy dél-somogyi településen ezer forintot adott egy nő az ismerősének azért, hogy megölje a kutyáját. A részeg férfi a falu játszóterén egy baltával végzett az állattal.

Állatkínzás vétsége és garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy dél-somogyi nő és férfi ellen a Kaposvári Járási Ügyészség Barcsi Kirendeltsége – közölte pénteken a Somogy Vármegyei Főügyészség. Hozzátették, hogy

A kutya megöléséért a férfi ezer forintot kapott a nőtől, amit még aznap szeszes italra és édességre költött.

A vád szerint 2023 februárjában a nő azzal kereste meg az ismerősét, hogy ölje meg a hároméves kutyáját. A részeg férfi vállalta a megbízást, ezért este a nővel együtt a település játszótere mellé vezették az állatot, ahol kikötötték az egyik fához. A kutya gazdája ezután hazament.

A férfi a nőtől kapott fejszével többször megütötte a fején és az oldalánál is az állatot. Az eb vonyítására egy közelben lakó személy figyelt fel, aki értesítette a rendőrséget. A kutya olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett rajta segíteni.

A két vádlott ügyében a Barcsi Járásbíróság hoz majd ítéletet, az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztést kért az elkövetőkre – derült ki a közleményből. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport