Megvertek egy nőt egy szegedi szórakozóhelyen

2023.05.24. 09:50
A rendőrök segítséget kérnek a férfi megtalálásához, aki a napokban egy fiatal nőt bántalmazott egy szegedi szórakozóhelyen.

A rendőrség közleményében azt írták, hogy a Szegedi Rendőrkapitányság garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. A rendelkezésre álló adatok szerint a szegedi Dugonics téren található szórakozóhelyen 2023. május 11-én 22 óra után

egy férfi minden előzmény nélkül bántalmazott egy fiatal nőt.

Ezt látva a közelben tartózkodók a bántalmazott hölgy védelmére siettek, és emiatt az elkövető elmenekült a helyszínről.

A rendőrség szerint a feltételezett elkövető 20 év körüli, nagyjából 180 centiméter magas, vékony testalkatú. Szürke farmernadrágot, fehér sportcipőt és fekete rövid dzsekit viselt. A Szegedi Rendőrkapitányság a körülmények tisztázása érdekében kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik a helyszínen voltak, és látták az eseményt, esetleg arról felvételt készítettek, vagy bármilyen érdemleges információval rendelkeznek azzal kapcsolatban.

A szemtanúk jelentkezhetnek a Szegedi Rendőrkapitányságon (6722 Szeged, Párizsi körút 16–22.) személyesen. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 0662/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon – írták a police.hu oldalán.