18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Agyonlőttek egy kutyát Fóton, mert az állat az utcán sétált

2023.05.27. 21:08
Vélhetően éles lőfegyverrel lőttek agyon egy foxterriert Fóton. Az újpesti Állat- és Természetvédelmi Őrszolgálat szerint a kutya bűne azt volt, hogy az utcán sétált. A rendőrség még keresi az elkövetőt.

Egy szemtanú hatalmas puffanást hallott, és azonnal kirohant. Látta, hogy a kutya vérzik, és pár méter megtétele múlva egy telken összeesik – derült ki az újpesti Állat- és Természetvédelmi Őrszolgálat közösségi oldalán megjelent bejegyzésből.

A bejegyzésben azt írják, a dunakeszi rendőrség kiemelkedően kezelte az ügyet, és éjszakába nyúlóan helyszíneltek, adatokat gyűjtöttek. A szomszédokat és a lelőtt állat gazdáját is meghallgatták, aki csak később ért haza.

„Szervezetünk a tetemet boncolásra elszállítja, majd az eredményeket és a lövedéket átadja a nyomozóhatóságnak. A rendőrség még ma is kiemelten dolgozott az ügyön, így nagy esély van az elkövető megtalálására” – olvasható a bejegyzésben.