18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A hajánál fogva húzta végig az állapotos nőt Nyírkátán, majd meggyilkolta

2023.05.27. 20:53
A rendőrök elfogták a feltételezett tettest, aki az áldozat élettársa volt. Féltékenység állhat a brutális gyilkosság hátterében.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanújával folytat nyomozást egy 34 éves nyírkátai nő halálával kapcsolatban.

A szabolcsi rendőrök 2023. május 27-én a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, 31 éves nyírkátai férfit elfogták, és őrizetbe vették – olvasható a rendőrség honlapján. 

Az RTL információi szerint a meggyilkolt nő néhány nappal korábban költözött el bántalmazó párjától, akivel első közös babájukat várták. A csatorna úgy tudja, hogy a férfi néhány nappal korábban már bántalmazta a nőt, aki ezért a néhány sarokkal arrébb élő ismerőséhez költözött. Szombat hajnalban azonban a feltételezett gyilkos megjelent a barát házánál egy késsel.

A helyiek szerint volt párját a hajánál fogva kiráncigálta a házból, végig az utcán, majd a település határában egy erdős részen megölte. A támadást a 6 hónapos terhes nő kisbabája sem élte túl.

Az RTL úgy értesült, hogy a feltételezett tettest dél körül egy gabonaföldön fogták el a rendőrök. Egyelőre nem tudni, miért gyilkolhatott, féltékenység állhatott a háttérben.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.