Három gyanúsítottat vettek őrizetbe a vasárnap történt szegedi haláleset miatt

2023.05.29. 11:13
Holttestet találtak Szegeden vasárnap, a hatóságok egész éjszaka vizsgálták a tett helyszínét és annak környékét. A nyomozás eredményes volt, ugyanis hétfőre három gyanúsítottat vett őrizetbe a rendőrség.

Mint arról beszámoltunk, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei egy holttestet találtak Újszegeden vasárnap. Az esettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja, így a nyomozók megkezdték az eset körülményeinek kivizsgálását.

Hétfőn a hatóságok új fejleményekről számoltak be. Mint írták, 

a rendőrök három gyanúsítottat vettek őrizetbe a vasárnap Szegeden történt haláleset miatt.

Az éjjel a nyomozók három helybéli gyanúsítottat hallgattak ki, az eljárás az őrizetbe vételük mellett folyik. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatásukat. A nyomozók szakértők bevonásával vizsgálják a történteket – írja a police.hu.

A bűncselekmény Újszegeden, a Csanádi utca végén, az egykori vasútállomás közelében, egy fás, erdős területen történt. A telket a holttest felfedezését követően szalagokkal zárták körbe a rendőrök, a tetthely fölé a vasárnap délutáni szemerkélő esőben sátrat emeltek, ahol fehér kezeslábasba öltözött helyszínelők dolgoztak. A sátor közelébe egy generátort is telepítettek, mert a helyszíni szemle az éjszakába nyúlt – közölte az MTI.

A közelben lakók szerint a mintegy egyhektárnyi terület közepén lévő facsoportoknál hajléktalanok laktak, akik között gyakoriak voltak a durva szóváltások.