Tömegkarambol történt, teljesen lezárták a 65-ös főútat

A balesetben három autó ütközött össze kedd délután a 65-ös főúton, a murgai elágazóban. A helyszínen teljes útlezárást vezettek be.

Három gépkocsi ütközött össze ismeretlen körülmények között a 65-ös főút 21-es kilométerszelvénye közelében, a murgai elágazóban. A baleset  kedden 14 óra előtt történt – közölte a police.hu.

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Mint írták, egy ember a roncsba szorult, az ő mentése folyamatban van. A helyszínen jelenleg teljes útlezárás van érvényben, terelésre nincs lehetőség – tették hozzá.

Félpályán megindult a forgalom

Frissítés: a rendőrség időközben közölte, hogy félpályán megindult a forgálom, de a helyszínelés még folytatódik.  Mint írták, a forgalom rendőri irányítás mellett váltakozva halad.  Ezen kívül közöltek néhány újabb részletet is a balesetről.

Azt írták, hogy egy autó vezetője a 65-ös főúton Hőgyész felől Kéty irányába haladt, de a sofőr egy kanyarban átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan nekiütközött a szemből szabályosan érkező autónak. A 23 éves férfi beszorult a kocsiba, ami kis is gyulladt.

A tüzet egy autós oltotta el, a sofőrt pedig a tűzoltók és a mentők mentették ki a járműből. A szemből érkező autó veeztőjének sikerült kiszállni a kocsiból. Mindeközben a mögöttük érkező jármű vezetője, hogy az ütközést elkerülje, jobbra kormányozta járművét, és az árokba hajtott.

A balesetben megsérült 23 éves férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter vitte kórházba.

A másik autó vezetőjének, egy 55 éves nőnek feltehetően súlyos sérülései lettek – írta a police.hu.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport