Megtalálták a Dunába ugrott amerikai férfi holttestét

2023.06.01. 18:31
A férfi még a múlt héten vetette magát a folyóba egy sétahajóról.

Megtalálták annak az amerikai fiatalembernek a holttestét, aki a Dunába ugrott a múlt hét elején egy sétahajóról Budapesten  hozta le a 24.hu.

A 28 éves férfi eltűnését egy hozzátartozója jelentette. Elmondása szerint egy sétahajón vacsorázott egy baráti társaság, és amikor már csak ketten maradtak az asztalnál, a férfi a hajó ablakához ment, és a folyóba vetette magát.

Csécsi Soma, a BRFK szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésre elmondta, a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit – írta meg a lap.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.