Hármas karambol volt az M3-as autópályán, nagy torlódásra kell számítani

2023.06.02. 19:11

A baleset az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon történt, az M30-as autópálya-csomópont közelében, a 151-es kilométernél – közölte az Útinform.

Mint írták, két gépkocsi és egy kisbusz ütközött össze, a belső és a leállósávot lezárták. A torlódás közel két kilométeres. 

A baleset mellett még arról is beszámolt az Útinform, hogy:

  • Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Mogyoród térségében a 20-as és 25-ös kilométer között fix terelést építettek ki. A belső sávot lezárták, a forgalom két sávon halad. Fokozott figyelemmel vezessenek az érintett szakaszon!
  • A 4-es főúton, Fegyvernek és Kenderes között egy műszaki hibás kamion miatt útszűkületre készüljenek a 133-as kilométernél a Kenderes felé közlekedők.
  • A 10-es főúton, Pilisvörösvár átkelési szakaszán, a 19-es kilométer közelében egy személyautó és egy motorkerékpáros ütközött egymásnak, félpályás lezárás mellett helyszínelnek.
  • A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán, a Csanádpalota határátlépő előtt az erős tranzitforgalom miatt 3 kilométeres a kilépő kamionsor.
  • Az M1-es autópályán, Győr elkerülő szakaszán a Rába-híd felújításán dolgoznak, a 123-as és a 129-es kilométer között, a Hegyeshalom felé vezető oldalon a külső és a leállósávot lezárták. A forgalom a belső sávon, illetve az ellenkező, Budapest felé vezető oldal belső sávján halad. A főváros irányába a külső és a leállósáv használható.
  • Kál térségében, a 90-es és a 101-es kilométer között felújítják a burkolatot. Megváltozott a forgalmi rend, mert vasárnap estig a Vásárosnamény felé vezető oldalon csak a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján haladhat a forgalom. A főváros irányába a külső és a leállósáv autózható.
  • Az M6-os autópályán Pécs felé, Iváncsa térségében, a 45-ös és az 50-es kilométer között aszfaltozás miatt a külső sávot lezárták. A 49-es kilométernél az Iváncsa/Pusztaszabolcs/Velence csomópontot nem zárták le, ott a le- és felhajtóág is használható.
  • Jelentős forgalomtereléssel járó munka folyik a magyar–szlovák határszakaszon, a 14-es főúton, a Vámosszabadi határátkelőhelynél, a Medve-híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-as főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenniük.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport