18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egy 14 éves fiú szexuálisan bántalmazott egy nála is fiatalabb kisfiút

2023.06.03. 20:12
Egy 14 éves fiú megtámadott és nyilvánosan megalázott egy 11 éves gyereket a Borsod vármegyei Ricsén. Az elkövetőt letartóztatták, amiért szülei fenyegetni kezdték a sértett kisfiú családját. Szerintük ugyanis az áldozat hibája, hogy rosszkor volt rossz helyen.

A 14 éves fiú több társával együtt egy buszmegállóban támadta meg a 11 éves kisfiút iskola után.

A támadó a sértettet földre lökte, rátérdelt a mellkasára, majd megpróbálta nemi szervét a szájába tenni. A bántalmazott gyerek sírva rohant a szüleihez, és azóta az utcára is fél kimenni – számolt be a TV2 Tények.

A támadót most – egy héttel a történtek után – tartóztatták le. Mint kiderült, másokkal is erőszakoskodott, és büntetőeljárás is folyamatban van ellene. A bíróság egy hónapra rendelte el a letartóztatását, de a döntés nem végleges, mivel szülei fellebbeztek ellene.

A letartóztatott fiú családja mindezek után Facebookon kezdte el fenyegetni a megtámadott fiú szüleit, amiért a rendőrök elvitték a gyereküket. 

Mint a sértett kisfiú anyja elmondta, szerintük a gyerekük nem csinált semmi rosszat, sőt a bántalmazott fiú a hibás, amiért éppen akkor éppen arra járt.