Meggyilkolta az apját, majd részletes listát írt arról, hogy mit tesz a holttesttel

2023.06.07. 21:24
A karantén idején vesztek össze, amikor a férfi hazalátogatott Angliából. Az apa támadt rá először kalapáccsal, fia azzal mért rá végzetes csapást.

Részletes listát készített a 28 éves férfi a teendőkről, miután megölte az édesapját Ózdon – írja az rtl.hu. A bíróságon ismertették a kézzel írt lapok tartalmát.

Hordót megrendelni, kipipálva

– ilyen és ehhez hasonló bejegyzéseket írt a gyilkosság után, édesapja testét kénsavban akarta feloldani. A szomszédok a sav megérkezésének idején kezdtek érdeklődni a férfinál, hogy minden rendben van-e.

Az emberölés 2020 szeptemberében, a pandémia miatti karantén idején történt, amikor a férfi Angliából hazalátogatva több időt töltött együtt az édesapjával. A vád szerint italoztak, összevesztek, az apa rátámadt egy kalapáccsal, amellyel később mégis a fiú mért végzetes csapást az apjára. A helyszínelők napokig dolgoztak a gyilkosság helyszínén.

A 28 éves, informatikusként dolgozó férfi beismerte bűnösségét a bíróságon. A listaírással kapcsolatban arról beszélt, hogy nagyon szorongott a gyilkosság miatt.