Meztelenül őrjöngött egy zavarodott nő az egyik budapesti plázában

2023.06.09. 12:45 Módosítva: 2023.06.09. 12:45
Az egyik legnagyobb budapesti plázába, a Westendbe sétált be egy nő még június 7-én, szerdán. A nő egyszer csak meztelenre vetkőzött, és táncolni kezdett. Amikor a biztonságiak rászóltak, a nő erőszakossá vált. Végül a kiérkező rendőröknek sikerült lefegyverezniük a nőt.

A nő a plázában egy ruhaboltba tévedt be, amikor anyaszült meztelenre vetkőzött, majd táncolni, énekelni kezdett. Az ott dolgozók szerint rögtön tömeg alakult ki a nő körül, aminek szerintük produkálta magát.

Láttuk, ahogy elkezd gyülekezni a tömeg a bolt előtt, és többen is kameráznak és szörnyülködnek. Egyszer csak hatalmas kiabálás kezdődött, ugyanis a nő elkezdet artikulálatlanul ordibálni, táncolni, és az őt néző közönségnek produkálta magát

– fogalmazott a szomszédos üzlet munkatársa a Borsnak.

Azonban időközben mind a bolt dolgozói, mind a biztonsági szolgálat tagjai felszólították, hagyja abba, és öltözzön fel, de ekkor a nő erőszakossá vált. Valahonnan szerzett egy szabóollót, és azzal kezdett el hadonászni, erre a biztonságiak értesítették a hatóságokat. A mentők és rendőrök ki is mentek a helyszínre, végül csak testi kényszerrel tudták lefegyverezni a nőt.  

„A rendőrségre 2023. június 7-én 13 óra 11 perc körül érkezett bejelentés, hogy egy VI. kerületi bevásárlóközpont egyik üzletében egy meztelen nő őrjöng. A VI. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei érkezésekor az artikulálatlanul kiabáló nőnél egy nagy szabóolló volt, amit többszöri felszólítás ellenére sem tett le, valamint aktívan ellenállt az intézkedésnek, ezért a járőrök vegyi eszközt és testi kényszert alkalmazva megbilincselték a nőt. A mentőszolgálat munkatársai a nőt rendőri kísérettel kórházba vitték. A VI. Kerületi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés miatt indított eljárást” – tájékoztatta a lapot a BRFK sajtóosztálya.

Az Országos Mentőszolgálat pedig elárulta a lapnak, hogy a nőt rendőri kísérettel szállították egy egészségügyi intézménybe, ahol jelenleg megfigyelés és kivizsgálás alatt áll.