Újabb szatír tartja rettegésben Kőbányát, felvételen az elkövető

2023.07.18. 13:43
A budapesti rendőrök szeméremsértés vétsége miatt keresnek egy férfit a X. kerületben. Az elkövető azonosításához egy felvételt is megosztottak.

Szeméremsértés vétségének elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség – közölte a police.hu.

Mint írták, a gyanúsított május 22-én egy X. kerületi lépcsőházban szeméremsértő módon viselkedett.

A feltételezett elkövető átlagos testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor baseballsapkát, kék farmernadrágot, fekete pulóvert és fekete sportcipőt viselt.

– ismertették.

A rendőrség egy videót is közzétett a férfiról, emellett arra kérik az embereket, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ahogy az Index beszámolt róla, februárban kőbányai szatírként híresült el egy férfi, aki 2022 októberében egy kőbányai társasház lépcsőházába bement, majd a liftben négy lány előtt mutogatta a nemi szervét. A lányok végül együttes erővel kergették el a férfit.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit hamar elfogták, ugyanis a februári felhívás alapján azonosították.