Ezúttal lányokat pontozott Borkai Zsolt orgiatársa

2023.07.31. 10:36

Egy névtelen szerző által írt blog Borkai Zsolt fideszes győri polgármestert vette célba az önkormányzati választási kampány finisében, 2019-ben. Ezt követően fotókat és videót is közzétettek, amelyeken a polgármester egy jachton szexuális aktus közben látható. Borkai Zsolt – bár a polgármester-választást megnyerte – nem sokkal a választások után lemondott. Mellette Rákosfalvy Zoltán győri ügyvéd, kaszinótulajdonos is részt vett a bulin.

Borkai Zsolt egyébként nemrég bejelentette, hogy jövőre újraindulna Győrben független jelöltként az önkormányzati választáson.

Most pedig Borkai társa, aki az orgián is részt vett, szponzorként és zsűritagként kapott meghívást a balatonlellei strandon tartott Miss Olympians Beach szépségversenyre – szúrta ki a Blikk

„Nagyon szépek a lányok, nagyon jó a buli. Szerintem mindenki remekül érzi magát annak ellenére, hogy az időjárás nem fogadott a kegyeibe bennünket” – mondta a Blikknek Rákosfalvy, aki a beszámoló szerint nagyon élvezte a versenyt, komolyan vette feladatát.

A szempontok fel vannak sorolva a szavazólapon. Arc, alak, kisugárzás. Azt gondolom, mindannyiunknak más az ízlése, van, aki a nőiesebb, van, aki a vékony lányokat kedveli. Mivel sokan vagyunk a zsűriben, kiegyenlített lesz a pontozás

– fogalmazott. Emellett kijelentette: „Abszolút nem” kísértik a jachton történtek. „Szerintem látható rajtam, hogy jókedvűen ülök itt ezen a versenyen” – tette hozzá.

Egyébként a fődíjba is beszállt, mert a legszebb hölgy egy 200 000 forintos kaszinóutalvánnyal is gazdagodott.