Újabb csomópontot zárnak le az M0-s autóút és az M7-es autópálya találkozásánál

2023.10.06. 09:57
Burkolatfelújítási munkálatok miatt újabb csomóponti ágat zárnak le hétfőtől a hónap közepéig az M0-s autóút és az M7-es autópálya találkozásánál – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint hétfőtől várhatóan egy hétig az M0-s autóút Nyíregyháza irányába vezető oldal melletti gyűjtő-elosztó pályán teljes útzárat vezetnek be a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei.

A zárás ideje alatt az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányából az M7-es autópályára Budapest felé nem lehet majd felhajtani, azonban a felhajtás a Balaton felé biztosított lesz.

A zárás ideje alatt az M0-s autóúton az M1 autópálya irányából közlekedők az M7-es autópályára Budapest felé az M0-s autóút diósdi csomópontján keresztül tudnak majd felhajtani. Ezen túl érvényben marad a csütörtökön bevezetett teljes útzár is az M7-es autópálya Balaton irányába vezető oldal melletti gyűjtő-elosztó pályáján.

Ezért az M7-es autópályán Budapest irányából az M0-s autóútra mindkét irányba, továbbá a 8103-as jelű út Érd észak irányába sem lehet majd felhajtani, várhatóan október 16-ig. A zárás ideje alatt Budapest felől az M0-s autópályára az M1-es autópályán keresztül javasolt felhajtani – tették hozzá.