18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Rosszul lett a szalagavatón, holtan esett össze egy kiskunhalasi tanár

2023.12.09. 15:35
Megrendítő tragédia árnyékolta be a kiskunhalasi Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium péntek esti szalagavatóját. Az eseményen az iskola egyik köztiszteletben álló, szeretett tanára rosszul lett. Életéért hosszasan küzdöttek a mentők, de már nem tudták megmenteni.

Rosszul lett egy oktató a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium pénteki szalagavató ünnepségén. A kiérkező mentők hosszú időn keresztül próbálták stabilizálni az állapotát, de nem tudták megmenteni – írja a Bács-Kiskun vármegyei hírportál.

A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium az alábbi közleményt adta ki:

„Az intézmény szalagavató ünnepségén egyik oktatónk fellépését követően rosszul lett. A kiérkező mentők hosszasan küzdöttek kollégánk életéért, de sajnos nem tudták megmenteni. Az iskola a nagy tisztelettel övezett tanárát saját halottjának tekinti. További információt csak a család hozzájárulásával közlünk” – olvasható a Dr. Komáromi Szilárd igazgató által jegyzett közleményben.

Helyszíni információink szerint a szalagavatónak otthont adó Dékáni Árpád Technikum sportcsarnokához egy másik mentőt is hívtak, mert egy diák is rosszul lett.

Őt a kiérkező mentők a helyszíni ellátást követően a kiskunhalasi kórház sürgősségi osztályára szállították.