18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Videóhívásban nézte végig az édesapa, ahogy ájultra verik a lányát Ócsán

2024.02.25. 06:13
Videóhívásban, élőben nézte végig az apa, ahogy eszméletlenre verik a 14 éves lányát az ócsai főutcán. A férfi azt mondta az RTL Híradónak, hogy az egész családot megviselték a történtek. A gyereket már kiengedték a kórházból, agyrázkódást szenvedett, és hamarosan pszichológus segít neki feldolgozni a történteket.

Egy őrjöngő nő fejbe rúgta, és a hajánál fogva cibálta lánya iskolatársát, aki már a földön feküdt. A gyerek, miután feltápászkodott, elájult. Valószínűleg sejthette hogy baj lesz, mert ahogy kiért az iskolából, és meglátta a rá váró diáktársa anyját, ijedtében felhívta az édesapját – mesélte az RTL Híradónak a megvert lány apukája.

Hallottam a telefonban, hogy elkezdik verni a lányomat. Azonnal értesítettem az osztályfőnökét, telefonáltam neki az iskolába, hogy rohanjon ki, mert megverik a lányomat. Ők azonnal kirohantak

– mesélte a férfi, aki feleségével azonnal elindult a lányukhoz.

Az apa azt mondta, mire odaértek, már magánál volt a lány, és hamarosan a mentők is megérkeztek. Lánya agyrázkódást szenvedett, de már jobban van, 24 órás megfigyelés után kiengedték a Heim Pál Gyermekkórházból. A lelki trauma feldolgozásában pszichológus segít majd neki.

Az apa szerint a két lány között korábban nem volt kapcsolat, és állítólag azért vesztek össze, majd verekedtek az utcán, iskola után, mert a gyereke szólt az egyik tanárnak, hogy elektromos cigaretta van a másik lánynál.

A rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz.