18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Lecsapott a rendőrség egy fiúkat zaklató pedofilra

2024.02.28. 20:46
Elfogták a rendőrök a 63 éves budapesti férfit, aki itallal, cigarettával és ajándékokkal csábított magához tizenéves fiúkat.

A szigetszentmiklósi rendőrök egy édesanya bejelentése alapján kezdtek el nyomozni 2023. október 4-én. A nő nem nézte tétlenül, hogy kamasz fia egy idősebb férfival italozik. A gyermekkel folytatott beszélgetések alapján kiderült, hogy a 63 éves gyanúsított városszerte csábított magához tizenéves fiúkat itallal, cigarettával, ajándékokkal, miközben vonzódását sem leplezte – írja a police.hu.

A nyomozók széleskörű adatgyűjtést végeztek, összeszedték és meghallgatták a kamasz baráti társaságának tagjait, bejárták a város minden szórakozóhelyét, majd rövid időn belül a pedofil három áldozatát azonosítottak.

Ajándékokat és pénzt is kínált áldozatainak

A rendőrök szigetszentmiklósi otthonában fogták el február 12-én a 63 éves S. Tibort. Házának alagsori szeparéjában – többek között – szexruhákat, maszkokat, szexuális segédeszközöket foglaltak le. A budapesti ingatlanokból digitális adathordozókat vittek magukkal.

A gyanúsított kihallgatásán elmondta, hogy szerinte nincs semmi kivetnivaló alantas ösztönei kielégítésében.

Módszere egyszerű volt: márkás italokkal, cigarettával behálózta áldozatait, akiknek szexuális ajánlatokat tett.

Az ajándékokért perverz vágyai kielégítését kérte, amelyekért esetenként 5-10 ezer forintot is kínált – tették hozzá. 

A férfi korábban hasonló bűncselekmény miatt már büntetett volt. A letartóztatott S. Tibor ellen több rendbeligyermekprostitúció kihasználás bűntettének, valamint kóros szenvedélykeltés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja tovább az eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.