Túlélte a zuhanást a csepeli lakás ablakából kiesett gyermek

2024.04.20. 20:24
Túlélte a zuhanást az a hároméves gyermek, aki pénteken zuhant ki egy csepeli lakás ötödik emeleti ablakából. Ugyanakkor Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője közölte, hogy a kisfiút életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Mint írtuk, pénteken kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában. A gyermeket a mentők kórházba vitték. Az RTL Híradó úgy tudja,

a gyermek egy bokorra zuhant, ami tompíthatta az esést, ezért élhette túl a balesetet. 

A kisfiút az első mentő megérkezéséig egy rendőrnő tartotta a kezében. A zuhanás után a gyermek eszméleténél volt, és sírt. Egy kutyát sétáltató férfi vette őt észre, de az egyik szomszéd is látta, hogy hová zuhant. A Híradó úgy tudja, a kisfiú nagyszülei laknak a csepeli lakásban, a gyermek és az anyja vendégségbe érkezhettek. 

A gyerek nagyjából 15 méter magasról esett le. A kisfiú túlélte a zuhanást, de súlyos belső sérüléseket kellett feltételezni, emelt szintű légútbiztosítás után lélegeztetve szállította a gyermeket rohamkocsink a baleseti osztályra

– közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. 

Jelenlegi állapotáról nem nyilatkoztak. A rendőrök kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoznak, tájékoztatásuk szerint még nincs gyanúsítottjuk. Egyelőre keresik, hogy ki lehet felelős a balesetért.