2024. június 18. 18:00
Törökország
Georgia
BVB Stadion Dortmund I. forduló
2024. június 18. 21:00
Portugália
Csehország
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Elrendelték a szüleit meggyilkoló újpesti férfi letartóztatását

2024.05.26. 13:03
Beismerte tettét a nyomozási bíró előtt az a férfi, akit a szülei meggyilkolásával gyanúsítanak. A beismerő vallomás ellenére a bíróság elrendelte a gyanúsított letartóztatását a bűnismétlésre való tekintettel.

Elrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság a szülei megölésével gyanúsított és a vele szemben intézkedő rendőr ellen kést rántó férfi letartóztatását.  

A főügyészség tájékoztatása szerint a férfi a nyomozási bíró előtt beismerte, hogy a budapesti, IV. kerületi lakásukban egy éles és hegyes eszközzel olyan súlyosan bántalmazta idős szüleit, hogy a sértettek életüket vesztették.

Mint arról beszámoltunk, a férfi ezt követően a vele szemben intézkedő rendőrrel is végezni akartElőrántott egy körülbelül 20 centiméter pengehosszúságú vadásztőrt, majd azzal szó nélkül rögtön a tőle karnyújtási távolságra álló egyik rendőr mellkasa irányába szúrt.

A bíróság a beismerő vallomás ellenére a szökés, továbbá az elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel egy hónapra elrendelte a gyanúsított letartóztatását.