Kisiklott egy vonat Lengyeltótinál

2024.06.18. 11:03
Kisiklott egy vonat a lengyeltóti állomáson. A baleset miatt jelentős forgalmi változásra kell számítani. A balesetben senki sem sérült meg.

Kisiklott egy motorvonat kedd délelőtt a lengyeltóti állomáson – számolt be a Mávinform a Facebook-oldalán. Mint írták, a helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig Lengyeltóti és Fonyód között nem közlekednek vonatok.

Hozzátették: a baleset miatt a Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon InterRégiók közlekedésénél is jelentősen, akár egy-két órával hosszabb menetidőre kell számítani, illetve pótlóbuszos átszállásra kell készülni. A beszámoló szerint az esetben senki sem sérült meg.

További forgalmi változások is várhatóak:

  • A Celldömölkről 6:33-kor Kaposvárra elindult Helikon InterRégió (9609) Lengyeltótitól másik szerelvénnyel, várhatóan 60 perces késéssel közlekedik.
  • A Pécsről 6:34-kor Győrbe elindult Helikon InterRégió (9602) helyett Lengyeltóti és Fonyód között pótlóbusz közlekedik jelentős késéssel, Fonyód és Balatonszentgyörgy között a vonat kimarad. Balatonszentgyörgy és Keszthely között pótlóbusz, Keszthelytől Győrig vonat közlekedik.
  • A Győrből 7:11-kor Kaposvárra induló Helikon InterRégió (9697) csak Balatonszentgyörgyig közlekedik.