Tömegkarambol történt a 4-es főúton, az M0-son kilenc kilométeres a torlódás

2024.06.19. 09:56
Több autó ütközött a 4-es főúton az M4-es csomópontnál, ahol torlódás alakult ki. Szintén forgalmi akadályra kell számítani az M0-s autópályán, ahol az M5-ös autópálya felé vezető oldalon már 9 kilométeres a torlódás.

Több jármű részvételével történt baleset a 4-es főúton, Budapest irányába, az M4-es csomópont után. Az Útinform azt írja, hogy a 19-es kilométernél a forgalom a külső sávon halad és torlódásra kell készülni.

Ezen kívül

  • az M0-s autóúton, a déli szektorban, Szigetszentmiklós térségében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, munkavégzés miatt új terelést építettek ki. A 20-as és a 21-es kilométer között, a forgalom a külső és a leállósávon halad. A kialakult torlódás már meghaladta az 5 kilométert.
  • Az M3-as autópályán pedig felújítási munkák miatt kell útlezárásra készülni a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 203-as kilométernél fekvő Hajdúnánás/Tiszavasvári csomópontnál. Kerülni csak jelentős kitérővel, az M3-as autópálya Polgár-Tiszavásvári útvonalon, valamint az M35-ös autópálya felől lehet.
  • Szintén Vásárosnamény irányába, a 227-es kilométernél a Nyíregyháza-dél/Debrecen csomópontot is lezárták.
  • Budapest irányába, a 164-es kilométernél a Hejőkürt/Tiszaújváros csomópontban sem lehet le- és felhajtani, továbbá ugyancsak a főváros irányába, a 175-ös kilométernél fekvő Polgár csomópont lehajtóágát is lezárták.